KEVIN.MURPHY heeft een nieuw product KILLER.WAVES, de gewichtloze volume- en krulversterker voor wavy en krullend haar. Met deze verzorgende spray perfectioneer en scheid je wavy lokken of krullen terwijl het pluis haar tegengaat. De verscheidene ingrediënten verbeteren niet alleen bestaande krullen, maar activeren tevens verborgen golf- en krulpatronen bij lichte slag in het haar. Zo bevat het Baobab Seed Oil om glans en elasticiteit te verbeteren. Daarnaast gebruikt KILLER.WAVES een wimperverdikkings- en verlengingstechnologie in de vorm van een tripeptide om krullen voller en minder zwaar te doen ogen en aanvoelen. Hightech Curl Retention Polymers worden normaal gesproken in de huidverzorging gebruikt om de huid strakker te maken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Deze technologie hebben we aangepast en vertaald naar de haarverzorging met als doel het krulgeheugen van het haar te activeren, behouden en hold te creëren.

Wat ik zelf ervaar is dat mijn haar voller aanvoelt, persoonlijk hou ik er niet van als het te plakkerig, vet of hard is.

Gelukkig voelt het alleen of je een lichte versteviging in hebt. Je sprayt het op nat haar en dan laat je het drogen of je gebruikt een föhn dat is natuurlijk persoonlijk. Als je haar droog is en je wilt toch meer versteviging dan kan je altijd meer bij sprayen op droog haar.

Binnenkort gaan we een leuke blog schrijven met meer informatie over onze krullendag en leuke tips & tricks.