Plan nu uw afspraak online

Krullen Kapper

De meeste mensen met krullen zijn op zoek naar een goede krullenkapper. Vaak heb je een slechte ervaring bij de kapper omdat de kapper simpelweg geen ervaring heeft met krullen, het helemaal uitkamt of nat maakt.

Dat is precis wat wij niet doen.

Hoe wij te werk gaan.

 

Als je in de stoel zit bespreken we eerst wat jouw wensen zijn en waar je tegen aan loopt met je krullen, soms is alleen het veranderen van de manier van wassen, drogen of stylen al voldoende om je hele look te veranderen. 

Of is de lengte van je haar nog mooi maar moeten er alleen boven op krullen korter gemaakt worden om zo meer volume en weer een mooie vorm te krijgen.

Tijdens het knippen vertellen we veel over de CG Methode dat is een methode waar we als team ook echt achter staan. Het kan dat deze methode voor jou niet werkt of dat je andere producten moet gaan gebruiken maar daar komen we tijden het bespreken achter.

 

Het knippen

 

We knippen je haar altijd op droog haar op de natuurlijke valling van de krul. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je in de salon komt met droog haar in de natuurlijke valling. Er mag echter wel een product in je haar zitten als het maar niet keihard is.

Ook is het het beste als je komt met los haar en niet in een staart, hierdoor kunnen we de vorm goed zien zonder dat je haar platter is of uit model. 

Na het knippen kunnen we je haar wassen en fohnen zodat we je meer tips kunnen geven over de juiste producten, manier van wassen en fohnen.

Voor vragen mag je altijd even binnen lopen, aan de telefoon geven wij geen advies.

 

Bekijk onze privacyverklaring hier