Het is donderdag en de binnenstad van Groningen leeft weer!

 

Hou jij van muziek? En heb je nog niks te doen vanavond? Dan zien we jou bij het evenement NOORDERJAM!

Noorderjam zet zich in voor MUZIEKIDS . Muziekids is een uniek muzikaal zorg initiatief. Speciaal opgezet voor kinderen tot 18 jaar, die de pech hebben in een ziekenhuis behandeld en verpleegd te worden. Speciaal voor deze groep jonge en jeugdige kids, realiseert de stichting fantastische Muziekids Studio’s in de zorgcentra. Om hen daarmee vele vormen van muziekbeleving te bieden met het zélf maken, spelen en beluisteren van muziek. Zeven dagen per week, onder de persoonlijke begeleiding van een ervaren muziekdocent.

Noorderjam zorgt dan ook voor een muzikale avond waar meerdere jamsessie plaatsvinden van o.a  CP SESSIES  , WADAPARTJA SESSIONS , NEW ORLEANS , OMALLEYS en dit allemaal in DE VERA GRONINGEN ! En niet geheel onbelangrijk de hele opbrengst gaat naar de stichting Muziekids!

Het team van The Proof heeft de eer om het haar te doen voor de sessies van de muzikanten!

Hoe begin jij je weekend? Wij bij de Vera zien we jou vanavond?

 

 

t-h-e-p-r-o-o-f-logo-black

 

 

Je weekend afsluiten met muziek? Dat kan natuurlijk ook!!

Elke zondag organiseert Michael Hiariej samen met zijn team van CP SESSIES jam sessies in de Doggs Bollock’s. De perfecte manier om het weekend af te suiten! Bekijk hieronder het promofilmpje en wie weet zie je onze Ellen ook nog voorbijkomen 😉 .