Je hebt JA gezegd, en nu!?

Er komt in een keer heel veel op je af. Opeens heb je ontzettend veel nodig zoals bijvoorbeeld een fotograaf, hairstylist, visagist, locatie en natuurlijk de jurk!

Zorg er vooral voor dat je alles op tijd regelt, zo voorkom je dat je op een later moment in tijdnood zit! We raden meestal aan om, zodra je weet wat voor jurk je hebt, langs te komen voor een proefkapsel en voor proef make-up.

Een proefkapsel is erg belangrijk zodat je op de dag zelf geen zorgen meer hoeft te hebben of je je kapsel wel mooi gaat vinden. Op deze manier kan je met een gerust hart ‘het Ja-woord’ geven. Daarnaast is het ook mogelijk om parels of bloemen toe te voegen aan het haar, om je kapsel net dat beetje extra te geven.

Met een proefkapsel wordt er samen gekeken naar voorbeelden van trouwkapsels, de foto’s van je jurk, je gezichtsvorm en de stand van je schouders zodat we samen tot het perfecte kapsel kunnen komen.

Prijzen en benodigde tijd:
Een proefkapsel duurt +/- 2uur                              €115,-
Kapsel op de trouwdag zelf duurt +/- 2 uur            €115,-
Totaal voor het kapsel                                            €230,-

Het verzorgen van de make-up behoort ook tot de mogelijkheden en ook daarbij geldt dat er uitgebreid met u wordt besproken wat u wilt en wat past, rekening houdende met uw jurk e.d.

De prijs is inclusief een lipstick zodat het op de trouwdag zelf de hele dag bijgewerkt kan worden.
Proef make-up +/- 2uur                                      €107,5
Make-up op de trouwdag zelf duurt +/- 2uur      €107,5
Totaal voor de make-up                                     €215,-

Klik hier voor het werk van onze make-up artist Lilly Singh

Ook raden wij het aan om op tijd te beginnen met gezichtsbehandelingen zodat u op de trouwdag zelf een perfecte huid heeft. Onze schoonheidsspecialiste Joanie kan u hier alles over vertellen en is te boeken via haar eigen website SKINTONE .
De prijs voor een gezichtsbehandeling begint vanaf €25,- en duurt gemiddeld een half uur.

 

Jose Duinkerken