Hoe kan ik mijn afspraak annuleren? In je bevestigingsmail staat een link waarmee je de afspraak kunt annuleren. heb je geen mail ontvangen bel dan naar 0502300861 via de email zijn wij helaas niet bereikbaar.

Ik heb vragen over een behandeling waar kan ik naar toe mailen? Wij zijn bereikbaar via de email. voor vragen kan je altijd even langs komen of je kunt bellen naar de salon.

Ik heb een afspraak gemaakt tijdens de corona periode voor de maand Juni/Juli blijft deze gewoon staan? Ja als we toch om een reden de afspraak moeten verschuiven word je altijd gebeld door ons, dus zorg er ook voor dat je het juiste telefoon nummer doorgeeft.

Ik had een afspraak staan tijdens de lock-down hoe maak ik weer een nieuwe afspraak? Afspraken worden alleen telefonisch gemaakt of via onze link op de website.