/ OVer ons: Welkom in onze salon

Over ons: In het hart van de bruisende stad Groningen vind je The Proof. Met alle specialisaties in huis om jouw krullen, lange lokken of korte coupe te knippen en kleuren.

/ OVer ONS

Wij gaan niet zomaar aan de slag. We luisteren naar jouw wensen en geven advies over wat er mogelijk is. Daarbij kijken we natuurlijk naar de eigenschappen van jouw haar, maar ook naar de vorm van je gezicht en de stand van je schouders. Dit alles samen bepaald hoe een kapsel eruit gaat zien.

/ OVer ons: De oprichter

Maak kennis met Ellen Naaktgeboren. Ze opende op 23-jarige leeftijd haar eerste kapperszaak en mag zich nu de trotse eigenaar noemen van 2 goedlopende salons.

Ze heeft onderhand al meer dan 16 jaar ervaring in het kappersvak en is gespecialiseerd in krullen. Maar ook steil haar is bij haar in goede handen. Voor kleuren gebruikt ze verschillende technieken en word per persoon gekeken wat het beste bij jou past.

Ze heeft een team van specialisten om zich heen verzameld die samen heel wat klanten tevreden de deur uit laten lopen.

Ellen is een echte specialist te noemen op het gebied van haar. Ze heeft ook een grote bijdrage geleverd bij het schrijven van het boek ‘Hair’ van Xelly Cabau van Kasbergen.

Ellen en haar team hebben in de loop van de jaren heel wat certificaten binnengehaald om heel wat specialisaties op hun naam te kunnen zetten.

/ Een greep uit de certificaten en trainingen

Global Curl Concept
Redken
Master Colorist
Barberbrouwerij
Curly Haircut Redken
Olaplex Masterclass
Dik Peeters academie

/ No show:

Vanaf 1 Januari is het alleen nog mogelijk om online een afspraak te boeken. Wij hebben voor deze optie gekozen zodat wij meer tijd hebben voor jouw haar en het nog mooier kunnen maken, dus WIN WIN!

Lukt het niet op om op de afgesproken tijd te komen? Dan is je afspraak kostenloos telefonisch 24 uur van te voren te annuleren.

Jouw tijd is kostbaar maar die van ons ook.

Helaas komt het te vaak voor dat mensen niet komen opdagen of te laat hun afspraak annuleren.

Kom je niet opdagen of annuleer je niet 24 uur van te voren dan zijn wij helaas genoodzaakt het hele bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

Let op annuleren kan via de annuleringslink in je mail, heeft u geen mail dan kan dit uitsluitend telefonisch.

/ Over ons: Specialisaties

Het team van The Proof bestaat uit professionals met ieder hun eigen specialisaties en expertise.

Als je reserveert voor een behandeling, zorgen wij er altijd voor dat jouw behandeling wordt uitgevoerd door een specialist op dit gebied.


Reserveer hier je afspraak


Leer ons kennen op Instagram